Rijwielhuis Klei in Haren is gespecialiseerd in één ding en één ding alleen: Flyer elektrische fietsen.

De winkel heeft een uitnodigende gevel met glanzende etalages vol met de nieuwste Flyer modellen, variërend van strakke stadsfietsen tot stoere mountainbikes. Elke fiets straalt kwaliteit en innovatie uit, precies zoals de klanten van Rijwielhuis Klei gewend zijn.

Het personeel in Rijwielhuis Klei is gepassioneerd over elektrische fietsen en staat altijd klaar om advies te geven. Of je nu een doorgewinterde fietser bent of nieuw bent in de wereld van e-bikes, ze nemen de tijd om je te helpen de perfecte Flyer te vinden die bij jouw behoeften past.

En als je Flyer ooit onderhoud nodig hebt, hoef je niet verder te zoeken. Het reparatieteam van Rijwielhuis Klei is buitengewoon bedreven in het verzorgen van deze geavanceerde elektrische fietsen. Ze zorgen ervoor dat elke Flyer in topconditie blijft, zodat de klanten altijd kunnen genieten van soepele en zorgeloze ritten.

Rijwielhuis Klei was niet zomaar een winkel; het is een gemeenschap van e-bike enthousiastelingen die de vreugde van elektrisch fietsen met iedereen willen delen. En terwijl de klanten met hun fonkelende Flyer e-bikes de winkel verlaten, weten ze dat ze niet alleen een fiets hebben gekocht, maar ook deel zijn geworden van de Rijwielhuis Klei familie in Haren en daar buiten.

Wij zijn op vakantie

Vakantie

Wij hebben vakantie van zaterdag 16 december tot en met maandag 8 januari. Dinsdag 9 januari zijn we weer geopend.

Fijne feestdagen en tot in het nieuwe jaar.